Лошото момче на датския футбол Никлас Бендтнер най-накрая се кротна.

...
Лошото момче на датския футбол Никлас Бендтнер най-накрая се кротна.
Коментари Харесай

Филин укроти Никлас Бендтнер  

Лошото момче на датския футбол Никлас Бендтнер най-сетне се кротна. Нещо повече - той към този момент е подготвен да се задоми.

Нападателят и половинката му - моделът Филин Рьопсторф приготвят женитба, призна самият той. В момента футболистът е без тим, само че има огромни проекти с гаджето си.
 Филин Рьопсторф - дамата, която укроти Никлас Бендтнер @@@
“Решихме, че желаеме да имаме деца, преди тя да навърши 30 години. Така че няма да бъда вманиачен още дълго, допускам, показа някогашният състезател на “Арсенал”. - Трябра да имаме дом и тъкмо върху това се фокусираме. Преместихме се в жилището на Филин, който е доста дребен. Особено когато имате наследник (б.а. 9-годишният Никълъс - наследник на Бендтнер от Каролайн Флеминг). Правилното място е огромен имот с доста пространство, където да изградим нашата къща. Да няма съседи, тъй че да има чувство за независимост. Това е значимо за нас.”
 Филин Рьопсторф - дамата, която укроти Никлас Бендтнер @@@
Двамата към този момент не споделят дали към този момент имат запланувана дата за сватбата. Те са дружно от към три години. Половинката му с изключение на като манекенка, се изявява и като дизайнер. Тя има своя фешън линия.
ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА ФИЛИН РЬОПСТОФ ВИЖТЕ ТУК!!!  Филин Рьопсторф - дамата, която укроти Никлас Бендтнер @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР