Лошото момче на българското кино Асен Блатечки прекрачи прага на

...
Лошото момче на българското кино Асен Блатечки прекрачи прага на
Коментари Харесай

Блатечки във Фермата - slava.bg

Лошото момче на българското кино Асен Блатечки прекрачи прага на „ Фермата “, а непредвидената му поява провокира нервен екстаз. Актьорът мигновено беше обкръжен от участните в шоуто, които първо го приветстваха, а след това се пробваха да му продадат артикули, създадени персонално от тях.

Облечен в кожено яке и джинси вид потури, звездата от "Бензин " се разноски с тежка стъпка сред сергиите и сериозно огледа фермерската стока. Опитите на състезателите да се пазарят и да надуват цените не го трогнаха. От всичко изложено той избра 200 грама извара и един „ Алманах “, заплати за тях общо 80 лв., сбогува се с участниците и си потегли.

Актьорът стана първият посетител на стопанството в Седмицата на отворените порти, в която известни българи ще влизат в шоуто и ще пазарят от продукцията на фермерите - шишета с ракия, бурканчета с лютеница и сладко, извара, сапун, къщички за птици, а също столове и пейки, сковани от участниците и бройки от алманаха.

В предпоследната седмица от предаването в стопанството за първи път ще влязат и други известни лица от родния шоубизнес, измежду които Катерина Евро, Диана Любенова, Деси Стоянова, Сашо Кадиев и Башар Рахал.

Парите от продажбите на личната си продукция състезателите ще употребяват както решат - те могат да ги прибавят към огромната премия на спечелилия, да ги дават на втория финалист, да ги разпределят поравно между тях или да ги употребяват за щедрост.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР