"Лошо е бил издирван преди Росен Ангелов“, заяви в студиото

...
"Лошо е бил издирван преди Росен Ангелов“, заяви в студиото
Коментари Харесай

Ген. Васил Василев с важно предупреждение във връзка с Росен Ангелов

"Лошо е бил търсен преди Росен Ангелов “, съобщи в студиото на „ Събуди се “ по Нова телевизия някогашният началник на Националната полиция военачалник Васил Василев.

Припомняме ви, че Ангелов е упрекнат за жестокото шесторно ликвидиране в Нови Искър в новогодишната нощ. Той е имал три присъди, както и голям брой наказателни производства. Има присъда за 8 години отнемане от независимост. През 2009 година е бил разгласен за общодържавно търсене.

„ Сега доста неща се знаят за него, а преди очевидно не е било по този начин. Сигурно има доста сходни случаи. Не може да си заврем главата в пясъка и да кажем, че няма такива случаи у нас “, сподели той.

Според него огромна виновност за кървавото действие има и обществеността. „ Конкретен образец е кметът на Луково. Той споделя „ Тука идва един. Самонастанил се е “. Тук се пита – „ Добре де, кмете, ти за какво не идеш да провериш кой е там, какво се случва и по този начин нататък “. „ Росен е стрелял по една ламарина и какво ли още не във вилата, дето се е самонастанил. Защо съседите не са обърнали внимание на това и не са алармирали? “, сподели Василев. „ Росен ще огладнее. Ще се намокри, ще му стане студено. Ще тръгне да влиза по вилите. Не дай си боже да види възрастни хора или други в някоя от вилите. Ще ги убие – несъмнено е “, предизвести още военачалник Васил Василев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР