Лоши новини около любимата ни актриса от турските сериали Хазал

...
Лоши новини около любимата ни актриса от турските сериали Хазал
Коментари Харесай

Лоши новини от съседна Турция: Хазал Кая е с COVID! Какво е състоянието на актрисата?

Лоши вести към обичаната ни актриса от турските сериали Хазал Кая. Оказва се, че макар всички ограничения в прилежаща Турция, тя е с позитивна проба за ковид. 

Виж още: Есмер след Благо: щастливо омъжена, вижте и Елай Георгиев, който от ден на ден наподобява на баща си

Съпругът ѝ, сценаристът Али Атай, като контактно лице също е под карантина и фотосите на сериалите, по което двамата работят, ще се отсрочат с минимум 5 дни, до момента в който всички, общували с двамата не бъдат тествани.

Виж още: Ванко 1 срещна любовта! Бившият рапър се похвали с връзка, половинката му - топ хубавица

По информация на турския Сабах Хазал Кая кара заболяването относително леко. Съобщава се още, че тя се е самоизолирала при проявените първи признаци на заболяването. 

Виж още: На това се споделя изненада! Джино подари на обичаната си първокласен автомобил за хиляди

Хазал Кая надалеч не е първата известна турска актриса, която вижда позитивен тест за Коронавирус. С заболяването към този момент се сблъска и Толгахан Сайъшман. Заедно с него боледуват брачната половинка му Алмеда и синът им Ефехан. Алмеда е в 30-тата седмица на своята бременност и в обществените мрежи написа, че поради бременността лекарите не ѝ дават никакви медикаменти с изключение на витамини. 

Преди месец и Еда Едже се оказа с Коронавирус. Тя също се болести на снимачната площадка, само че за благополучие лекуването ѝ бе бързо и тя към този момент се възвърне от заболяването. 

Изображение: https://www.instagram.com/hazalkaya/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР