Лоша новина развали настроението в лагера на Аржентина преди Мондила

...
Лоша новина развали настроението в лагера на Аржентина преди Мондила
Коментари Харесай

Аржентина загуби твърд титуляр за Мондиала

Лоша вест скапе настроението в лагера на Аржентина преди Мондила в Русия. Вратарят на Манчестър Юнайтед Серхио Ромеро ще пропусне международното състезание. Това бе обявено от Аржентинската футболна федерация, която разгласи, че 31-годишният пазач е получил неприятна травма в коляното, която ще му попречи да помогне на родината си в битката за международната купа.
Все още няма детайлности за контузията на Ромеро и какъв брой време ще трае възобновяване му. Очаква се това да стане ясно в околните дни, само че той към този момент напусна лагера на отбора в Буенос Айрес.

Ромеро, който има рекордните за аржентински вратар - 94 мача за родината си, бе включен в окончателния състав на " гаучосите " от 23-ма играчи, като се очакваше още веднъж да бъде титуляр. Селекционерът на Аржентина Хорхе Сампаоли обаче няма да може да разчита на един от най-опитните играчи. Ромеро е на седмо място във безконечната класация по мачове с националната фланелка. На негово място беше викнат Нахуел Гусман от мексиканския Тигре. Останалите двама извикани от експерта вратари са Уили Кабайеро (Челси) и Франко Армани (Ривър Плейт), като стражът на " милионерите " ще бъде титуляр.

Преди четири години Ромеро се трансформира в воин, когато класира Аржентина на край в Бразилия, откакто пари две дузпи на полуфинала против Холандия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР