Лош филм. Много лош филм. Такава оценка даде рукият президент

...
Лош филм. Много лош филм. Такава оценка даде рукият президент
Коментари Харесай

Путин наплю US-филм, Тръмп го нахока за Украйна, Джеки Чан изял $2 млн

Лош филм. Много неприятен филм. Такава оценка даде рукият президент Владимир Путин за новия американския екшън „ Хънтър Килър “. В него се споделя по какъв начин съветският водач попада в плен в полярна военна база, а американска атомна подводница го избавя.
Измислен сюжет, историята е смешна и нереална, отсякъл Путин пред публицисти. В Русия филмът не е закупен за разпространяване, тъй като бил с неприятно качество.

През това време Путин и американският му сътрудник въпреки всичко си поговориха по време на срещата на G20 в Аржентина. Според наблюдаващи Тръмп бил безапелационен, че на Русия няма да й се размине за военната експанзия против украински катери в Керченския проток. Путин от своя страна пояснил, че Москва има друга позиция и ще си я съблюдава.

В Германия също са ядосани на Путин. Генералният секретар на Християн-демократическия съяз Анегрет Крамп$Каренбауер изиска от своите европейски сътрудници и Съединени американски щати да бъде разгласен протест на всички съветски кораби и те да не бъдат допускани до пристанищата по света.

На този декор бе премиерата на артиста Джеки Чан като публицист. Той показа книгата си „ Never Grow Up” ( “Не остарявай “), в която разказва своя живот. Чан не скрива проблемите, през които е минал. Тръгнал от оскъдно семейство, посигнал доста в киното, станал милионер. Парите ме дадахо успокоение и убеденост, само че върших и грушки. Подарявах жилища, коли, скъпи кожени палта… За една година единствено похарчих над 2 млн $ за обеди и вечери с другари. Веднъж пък, до момента в който се карах с първата си жена, хванах детето ни, което плаеше и го изхвърлих в другата стая много жестоко. Описва и по какъв начин щерка му се влюбила в своя другарка и двете заживели заедно…

Междувременно от през вчерашния ден уеб сайтове за продажба пуснаха коледна ликвидация на китайски часовници на цени от 1,2 лв. до 15 лв.. Предлагат се над 100 модела. Потребители питат от какво е изработен ръчен часовник коства малко над левче? Колкото половин литър гориво на българска бензиностанция, майтапят се други.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР