Лорис Кариус изигра един ужасяващ финал в Шампионската лига. 24-годишният

...
Лорис Кариус изигра един ужасяващ финал в Шампионската лига. 24-годишният
Коментари Харесай

Оливер Кан: Toзи финал може да разруши кариерата на Кариус

Лорис Кариус изигра един отблъскващ край в Шампионската лига. 24-годишният пазач на " Ливърпул " позволи две нелепи неточности в мача против " Реал " Мадрид и носи сериозна виновност за изпуснатия трофей.

След срещата в Киев именитият вратар на " Байерн " Мюнхен - Оливер Кан, мъчно намираше думи, с които да опише дейностите на стража на мърсисайдци.

Според Кан, последствията за кариерата на Кариус могат да бъдат унищожителни
" Нямам думи. Не мога да си спомня за сходен случай във край. Не съм виждал по-брутално нещо. Вратарската специалност в никакъв случай не е обективна и няма разтуха. Това е тежка психическа задача. Трудно ще му бъде да излезе от тази дупка. Това е всекидневна работа. ", разяснява някогашният пазач. Най-глупавият гол в история Социалните мрежи изобилстват от мнения след нелепата неточност на вратаря на "Ливърпул " " Такава вечер може да унищожи кариерата. Със сигурност той ще живее с това. Винаги, когато играе добре, това няма да има значение. Всеки ще споделя, че може да е играл добре в избран мач, само че ще си спомня за случилото се на финала. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР