Лоренцо Музети е най-новият баща в ATP Тура! 22-годишният италианец

...
Лоренцо Музети е най-новият баща в ATP Тура! 22-годишният италианец
Коментари Харесай

Запознайте се с Лудовико Музети: Световният номер 24 е най-новият баща в ATP Тура

Лоренцо Музети е най-новият татко в ATP Тура! 22-годишният италианец разгласи през предишния септември, че неговата другарка Вероника Канфалониери е бременна, а влюбената двойка към този момент може да се радва на своята първа рожба - Лудовико Музети. Самият тенисист разгласи, че главната му цел за сегашния сезон е просто да бъде добър татко, само че наподобява появяването на дребния Лудовико е въодушевила съществено баща му, който доближи до 1/8-финалите на Мастърса в Маями след влиятелна победа над локалния любим Бен Шелтън.

Музети е дружно с майката на своя наследник от по-миналия декември, като Канфалониери е приключила графичен дизайн, само че все още работи в Sky Sport Italia и точно нейната специалност я среща с голямата ѝ обич, защото двамата посещават събитие проведено от Supertennis, на което Лоренцо печели премията за най-хубав италиански тенисист за 2022-ра.

" Добро утро, Свят! Запознай се с Лудовико Музети " - написа щастливият международен номер 24, който през днешния ден може да направи седмицата още по-специална за себе си, в случай че надвие някогашния първенец Карлос Алкарас и по този начин повтори триумфа си над него от финала на ATP 500 надпреварата в Хамбург преди две години.
   View this post on Instagram

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР