Лорен Критцер влиза в калифорнийската аукционна зала без работа и

...
Лорен Критцер влиза в калифорнийската аукционна зала без работа и
Коментари Харесай

Мъж, станал милионер, след като е живял с $200 на месец, разказва за недостатъците на богатството

Лорен Критцер влиза в калифорнийската аукционна зала без работа и едвам оцелявайки с 200 $ месечно. Седемдесет и седем секунди по-късно обаче той излезе от милионер - всичко това с помощта на одеяло. Историята му споделя CNBC Make It.

Животът му се трансформира вечно, когато той открива, че една забравена остаряла фамилна светиня, одеяло от от 19-ти век, което е седяло в килера му в продължение на седем години, в действителност коства 1,5 милиона $. И тъкмо в точния момент прави това изобретение.Дотогава той живее в колиба на края на долината Лиона в Калифорния, изгубил крайник в съвсем съдбовна автомобилна злополука. Сега той живее в дом за 250 000 $.

Продажбата на одеялото " ми даде нов живот ", споделя Критцер.

Но този нов живот не е пристигнал без набор от нови непредвидени провокации, в това число данъчните спънки и фамилна драма. Както той изяснява, това са едни от най-големите дефекти на непредвиденото благополучие.

Той е шокиран от това какъв брой бързо купчината пари може да намалее.

" Не е като преди 40 или 50 години ", споделя той. " Ако бях спечелил 1 милион $ преди 50 години, щях да съм богат тъкмо в този момент, безусловно щях да бъда богат. "

След като употребява по-голямата част от новото си положение, купувайки две жилища в Централна Калифорния, той споделя, че губи към 10 000 $ годишно единствено от застраховки и налози върху имуществото. Без поток от приходи той споделя, че с цел да продължи да живее от благосъстоянието си, ще би трябвало да се реалокира там, където разноските за живот са по-ниски.

" Аз съм от Калифорния, израснал съм тук, само че без да работя, просто е мъчно да оцелея. "

Сега той и брачната половинка му желаят да продадат къщата си и да се реалокират на север в Айдахо, където налозите не са търпими и животът е по-достъпен.

Възниква въпросът членове на фамилията, които чуват за новото благосъстояние. Веднага след търга, той споделя, че се е обаждал от далечни родственици с разнообразни молби и е страдал от чести пристъпи на тревога.

Сестра му даже се заканила да го съди, споделя Критцер, за част от облагата от одеялото на фамилията му.

" Хора, които не сте виждали от години, членове на фамилията, които не приказват с вас. Получавате пари и те споделят: " Къде е моят дял? ", изяснява той.

Също толкоз мъчно е да се изясни на децата му, че това, че е получил 1,3 милиона $, не значи, че е в положение да им купи каквото желаят.

" Когато за първи път получих парите, аз им помогнах ", споделя той " Но в този момент все едно не мога да го направя, нямам го, а те споделят имате милиони долари, вие сте егоисти. "

И въпреки всичко, с всички проблеми, които пристигнаха с непредвиденото, Критцер споделя, че позитивните страни са повече от негативите. Той харчи рационално, посвещавайки по-голямата част от средствата си за недвижими парцели, акции и облигации, и си разреши някои покупки, които не можеше да си разреши, когато живееше единствено с 200 $ на месец.

Той заведе новата си брачна половинка Лиза и трите си дъщери на круиз до Мексико. Също купува Dodge Challenger SRT8 от 2012 година, прочут от " Pimp My Ride " на MTV. " Никога не съм имал нищо сходно, тъй че желаех хубава кола и купих си такава ", споделя той.

Като цяло той споделя, че парите не са го трансформирали. По думите му животът е станал малко по-лесен след търга - в действителност той му избавя живота.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР