Лорд Айвар Маунтбатън е братовчед на кралицата и член на

...
Лорд Айвар Маунтбатън е братовчед на кралицата и член на
Коментари Харесай

Първа гей сватба в кралското семейство

Лорд Айвар Маунтбатън е братовчед на кралицата и член на английското кралско семейство. Именно той ще прекрачи всички обичаи, омъжвайки се за мъж.

Преди две години лорд Айвар сътвори много неспокойствие, когато призна, че се е борил със сексуалността си през по-голямата част от 24-годишния си брак си с жена.

И въпреки всичко прибавя, гледайки фотография, направена в деня на сватбата му с към този момент някогашната му брачна половинка Пени, майка на трите му дъщери, той споделя: "Това беше най-хубавият ден в живота ми ".

Но преди време Лордът разгласи, че е гей, откакто е намерил задоволство в лицето на новата си обич Джеймс Койл, който срещнал в швейцарския ски курорт Вербие.

След няколко месеца двамата ще се обвържат публично, сключвайки брак в частния параклис на превъзходното си имение в Девън. Това ще бъде първият брак сред представители от един и същи пол в английското кралско семейство.

Бившата му брачна половинка Пени, с която той е разведен от осем години, поддържа новия му съюз и точно тя ще го съпроводи до олтара по време на церемонията.

Церемонията, на която Айвар и Джеймс ще сключат брак, ще бъде в стеснен фамилен кръг. На празненството след нея обаче ще участват 120 посетители.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР