Лорд Адонис, председател на правителствената комисия по въпроси на инфраструктурата

...
Лорд Адонис, председател на правителствената комисия по въпроси на инфраструктурата
Коментари Харесай

Съветник на правителството на Тереза Мей подаде оставка заради Брекзит

Лорд Адонис, ръководител на държавната комисия по въпроси на инфраструктурата и някогашен министър от Лейбъристката партия, се отдръпна от поста откакто насочи гневни рецензии към Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила и държавното управление за рисковия курс, който поема с Брекзит, съобщи БНР.

Брекзит е "заразил " цялостното държание на кабинета, съобщи лорд Адонис за Би Би Си преди да си подаде оставката като консултант на държавното управление. Той добави, че министър председателят Тереза Мей следва курс изпълнен с рискове. Правителствен източник съобщи, че Лорд Адонис е подал оставка, тъй като уволнението му е било неизбежно. Той отхвърля това изказване.

Лорд Адонис е считан за един от най-отявлените критици на държавното управление и персонално на премиера. В писмото, с което си подава оставката, той упреква Тереза Мей "в съюз с Партията за самостоятелност /ЮКИП/ и твърдото дясно ядро на Консервативната партия, с цел да извади Англия отвън основни стопански и политически институции на съвременна Европа ". Лорд Адонис добавя, че Англия се насочва към "аварийния излаз " от Европейски Съюз без съответен проект за бъдещето на английската търговия и съдействието с Европа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР