Лорън Хач реагира като всяка друга майка“, след като се

...
Лорън Хач реагира като всяка друга майка“, след като се
Коментари Харесай

Майка завършва с белезници и в съда, след като рита полицейско куче, което хапеше сина й

Лорън Хач „ реагира като всяка друга майка “, откакто се разсъни от блъсканица в дома й, съгласно магистратския съд в Бирмингам.

46-годишният от Shard End изрита служител на реда, откакто му бяха сложени белезници, тъй като се нахвърли върху полицията Джак, който не пострада. Жената от Риджууд призна, че е нападнала незабавен служащ, причинявайки излишно страдалчество на предпазено животно.

В четвъртък тя беше наказана на 12-месечна социална заповед в магистратския съд на Бирмингам и й беше казано да претърпи 20 рехабилитационни дни, както и да заплати санкция от £40 и санкция от £50 отплата на служителя. Прокурорът Джонатан Пурсър сподели, че полицията е била извикана за случай на 6 март тази година, когато някой лежи ранен на пътя. Той сподели: „ Подсъдимият присъстваше и синът й се опита да избяга пешком. Като част от задържането му беше употребявано полицейско куче. на главата, което докара до арестуването й и също по този начин се сподели, че тя е ритнала служителя на реда, който я е задържал, което е довело са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР