Лора Кларк, съдийката, която Новак Джокович удари и повали с

...
Лора Кларк, съдийката, която Новак Джокович удари и повали с
Коментари Харесай

Плашат с убийство и злобно проклинат съдийката, ударена от Джокович

Лора Кларк, съдийката, която Новак Джокович удари и повали с топка на 1/8-финал на US Open, е протекция профила си в Инстаграм поради получените злокобни закани с ликвидиране и послания с ненавист, заяви „ Марка “. Сърбинът след това бе дисквалифициран от шампионата, въпреки, че жестът му не беше тенденциозен.

Заканите заваляха откакто вестникът в родния й град Оуенсборо, щата Кентъки, заяви името й. Сред най-злокобните било това, в което се напомня за гибелта на нейния 25-годишен наследник, умрял при случай с велосипед през 2008 година
„ Не се безпокой, скоро ще се събереш с него “, се казвало в заканата.

Издирена е нейна фотография по какъв начин популяризира винарска компания, към която е написано: „ Можеш да пиеш литри алкохол, само че не можеш да издържиш на една топка за тенис? Безсрамница “.

Новак Джокович, който загуби освен опцията да завоюва 18-ти шампионат от Големия шлем, само че и всичките си извоювани точки и извоюваната сума от наградния фонд на US Open, прикани в обществените мрежи да се прояви „ схващане “ към Лора Кларк.

Самата тя споделя в изявление за списанието Living Owensboro Magazine по какъв начин през 2014 година, когато била арбитър на линия на един мъжки шампионат, устната й била изцяло разцепена при удар с топката от сервис с 209 км/ч.

Вдъхновена от американските звезди в тениса Андре Агаси, Пит Сампрас и Майкъл Ченг, тя решила да се насочи към съдийството, като почнала от шампионати за юноши и девойки, минала през университетските мачове, с цел да стигне до върна – Големия шлем.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР