Лора Асенова, която се води миска, но за която болшинството

...
Лора Асенова, която се води миска, но за която болшинството
Коментари Харесай

Победителката в "Мастършеф" Лора Асенова м*рсува с женен мъж!

Лора Асенова, която се води миска, само че за която болшинството българи чуха за сефте едвам след влизането й в " Мастършеф ", ще грабне успеха в предаването, което ще се случи още тази събота.

Разбира се, феновете са безапелационни, че е имало надалеч по-добри и умели кулинари от Лорчето, само че... знаем по какъв начин се печелят формати и състезания у нас от време на време (не твърдим нищо за случая, схваща се).

Това, което близки до Лора настояват обаче е, че Асенова, която не спря да се поставя на началник Кустев цялостен сезон, имала връзка. И тази връзка била с женен, само че много затлъстял откъм финанси мъж. Човекът бил на годините на началник Кустев и несъмнено, е татко, само че това не пречило на Лора да си ляга с него. А и парите, подаръците и почивките " не миришат "...

Не знаем до каква степен правилни са тези изказвания, само че е реалност едно - Асенова в никакъв случай, безусловно в никакъв случай не демонстрира мъжа до себе си. На фотосите постоянно е единствено тя, а индивидът зад кадър се крие настойчиво. Сещаме се, че в случай че е някъде с приятелки, това ще си проличи, нали, ще се снимат заедно и ухилени - по женски.

А и надали Лора пътува сама по разнообразни дестинации, което още веднъж е точка към изказванията на източниците от обкръжението й. Дори и да има връзка обаче, Лора не посвени да се поставя на Кустев от самото начало, а знаем, че той има сериозна другарка и неведнъж е заявявал, че е моногамен.

" Ей такива въртиопашки като тая, напряко да ги хванеш за проскубания екстеншън и да го отскубнеш ", разясняват в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: началник Кустев Лора Асенова връзка Мастършеф победителката в Мастършеф кулинари
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР