Лондон ще бъде първата стратегическа цел, заявява Андрей Гурульов"Лондон ще

...
Лондон ще бъде първата стратегическа цел, заявява Андрей Гурульов"Лондон ще
Коментари Харесай

The Independent: Руски депутат разкрива сценарий при евентуална пълномащабна война с Русия

Лондон ще бъде първата стратегическа цел, декларира Андрей Гурульов

"Лондон ще бъде първата стратегическа цел на Русия, която ще бъде ударена от съветски ракети, в случай че избухне Трета международна война ", твърди непосредствен съдружник на президента Владимир Путин, представен от.

Говорейки по съветската държавна телевизия, Андрей Гурульов, народен представител, който е член на комисията по защита на Москва, разказа по какъв начин би работила Русия при възможна пълномащабна инвазия на балтийските държави-членки на НАТО.

Гурульов, някогашен боен пълководец и член на пропутинската партия "Единна Русия ", съобщи:

"Ще унищожим всички галактически спътници на съперника по време на първата въздушна интервенция. Няма да се интересуваме дали става дума за американци или британци, виждаме всички единствено като НАТО. "

"Второ, ще задействаме цялата система за противоракетна защита, на всички места и на 100 %. Трето, сигурно няма да стартираме от Варшава, Париж или Берлин. Първият ударен ще бъде Лондон ", добавя той.

"Крайно ясно е, че опасността за света идва от англосаксонците ", на мнение е Гурульов.

Той споделя, че нашествието е единственият метод да се попречи на Запада да блокира Калининград - съветски полуексклав сред Литва и Полша.

Гурульов изяснява, че ще бъде "прекъснато електрозахранването " на Западна Европа, която, съгласно него, "ще бъде унищожена и обездвижена ".

"На третия стадий ще забележим по какъв начин Съединени американски щати на Западна Европа ще продължат битката си на студено, без храна и електричество ", продължава той. "Чудя се по какъв начин Съединени американски щати ще съумеят да останат настрани. "

"Това е грубият проект и аз съзнателно пропущам избрани моменти, тъй като те не би трябвало да се разискват по малкия екран ", споделя още Гурульов.

Заплахите на съдружника на Путин идват, когато съветската война навлиза в петия си месец, което води до опасения на Запад от "умора " от продължаващия и гибелен спор.

Вчера Борис Джонсън предизвести, че натискът ще нарасне, с цел да бъдат принудени украинците да сключат "лош мир " заради стопански стрес, провокиран от спора.

Попитан в резиденцията на висшия комисар в Кигали какво има поради под опасенията от умората на Украйна, Джонсън сподели:

"Знам, че е мъчно. Знам, че е мъчно в Обединеното кралство. Знам, че цената на храната се е повишила. Всички следят това и прекалено много страни споделят, че това е европейска война, която е ненужна. Това е стопански проблем, от който не се нуждаем, тъй че натискът ще пораства, с цел да насърчи – може би принуди – украинците към неприятен мир. "

"Мисля, че рискът е хората да не схванат, че е жизненоважно да се надигнем против експанзията. Ако Путин се размине с експанзията в Украйна, в случай че се размине с голото завземане на непозната територия, тогава прочетеното за всяка обособена страна тук е безусловно трагично: сривът на интернационалната система. А това би било дълготрайна икономическа злополука ", добави английския водач.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР