Лондон е регистрирал най-лошия си черен рекорд смъртни случаи от

...
Лондон е регистрирал най-лошия си черен рекорд смъртни случаи от
Коментари Харесай

Лондон с рекорден брой убийства на тийнейджъри през 2021-ва

Лондон е записал най-лошия си черен връх смъртни случаи от убийства на младежи, като общо 30 момчета и младежи са убити през 2021 година

На 30 декември 15-годишен беше намушкан до гибел в парк в Кройдън, до момента в който 16-годишен умря, откакто беше намушкан в Хилингдън. Това бяха 29-ото и 30-то ликвидиране на младежи в английската столица през 2021 година, надминавайки предходния пик от 29 през 2008 година

Повечето от починалите са били жертви на закононарушения с нож и доста от тях са били убити от други младежи или от млади възрастни при започване на 20-те. Най-младата жертва е на 14 години.

Последните наръгани с нож провокираха възобновена полемика за вероятните аргументи за насилието при младежите, като специалистите допускат, че те включват повишаване на броя на децата, които са уязвими, играят видео игри с включено принуждение или се въздействат от трендовете в обществените мрежи.

Въпросът за закононарушенията с ножове е проблем, който постоянно се акцентира в Обединеното кралство през последните години и доста специалисти показват обществените медии като един от виновниците за трагичните убийства.

„ Много от тези произшествия стартират с несериозни разногласия сред младежи за нещо нищожно. След като влязат в обществените медии, те ескалират и експлодират с феноменална скорост и водят до някои от тези трагични произшествия ", изясни Патрик Грийн, основен изпълнителен шеф на благотворителна организация за битка с закононарушенията с ножове.

Според него фирмите в обществените медии в действителност се забавиха да се оправят с казуса и да създадат повече, с цел да образоват младежите по отношение на заплахите от закононарушенията с ножове.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР