ЛОНДОН (АП) — Един от първоначалните майстори, Мери Вилиърс знаеше

...
ЛОНДОН (АП) — Един от първоначалните майстори, Мери Вилиърс знаеше
Коментари Харесай

Въпроси и отговори: Джулиан Мур и Никълъс Галицин се заеха да съблазнят крал в „Мери и Джордж“

ЛОНДОН (АП) — Един от първичните майстори, Мери Вилиърс знаеше по какъв начин да употребява сина си, с цел да получи благосъстояние, власт и авторитет.

В „ Мери и Джордж “ Джулиан Мур играе белооблечената, напориста майка, която се възползва от чара на сина си Джордж, с цел да завоюва благоволението на двора на крал Джеймс I през 17-ти век в Англия.

„ Хората, които вършат това, употребяват децата си като пълномощници, нали? Те ги претърпяват “, споделя Мур. „ Тя вижда в Джордж това, което би желала, един тип достъп до света. Знаеш ли, той е мъж, наподобява добре, обаятелен е. И тя в действителност има вяра в това, по този начин успяваш. Тя вижда път напред. Тя има път към върха. “

Таксувана като психосексуална драма, частта от интервал от седем елементи започва по Sky в Обединеното кралство във вторник, пристигайки в Съединени американски щати и Канада на 5 април по Starz.

Въз основа на книгата на Бенджамин Ули, сериалът следва Вилиърс, действителна персона, която е обучила сина си на диалози, музика и съблазняване, с цел да завоюва монарха....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР