Лолита на Гришо Димитров изненада почитателите си Милиардерската щерка се впусна

...
Лолита на Гришо Димитров изненада почитателите си
Милиардерската щерка се впусна
Коментари Харесай

Бомба: Ето какво се случва с Лолита след раздялата с Гришо Димитров!

Лолита на Гришо Димитров изненада феновете си

Милиардерската дъщеря се впусна в ново начинание, като обра овациите на почитателите си.

Лолита Османова стана готвачка. Блондинката сподели невероятни кулинарни умения в ефир, един до друг с съветския началник Давид Петрос.

Чаровницата записа свое предаване, като популяризира видеото в обществените мрежи.

Клипът е сниман в един от най-престижните съветски заведения за хранене " На Мосфильмовской “, разположено в центъра на столицата Москва.

Във видеото се вижда по какъв начин Лолита майстори неповторимите съветски палачинки, познати като блини. За тяхното подготвяне са нужни елда и брашно.

Отзивите в социалките е повече от позитивен. Приятелите на богаташката я поучават да си смени ролята и да стартира да се поява като водеща на предаване, даже на кулинарно шоу по медиите.

Прави усещане, че напоследък Лолита все по-често се прибира в родината си. И по-малко престоява в дома си в Монако. Според клюката тя  и българската тенис ракета № 1 Гришо Димитров са се разделили.

Но никой от двамата нито е удостоверил, нито отрекъл слуха. Факт  е обаче, че двамата нямат общи фотоси в мрежата от много време, а и не се следват един различен.

Двамата, които постоянно се посочваха дружно, на общи събития и шампионати на хасковлията, също от дълго време не са го правили.

 

 

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР