Лолита Милявская и Филип Киркоров Снимка: ТАСС, архивИзпълнителите Филип Киркоров

...
Лолита Милявская и Филип Киркоров Снимка: ТАСС, архивИзпълнителите Филип Киркоров
Коментари Харесай

Отмениха участието на Филип Киркоров в новогодишно шоу в Москва, след като отиде на голо парти

Лолита Милявская и Филип Киркоров Снимка: ТАСС, списък

Изпълнителите Филип Киркоров и Лолита Милявская няма да вземат участие в събитието " Зимно шоу " в Московска област, вместо тях в програмата са оповестени Люся Чеботина, Хабиб и Бурито. Това се оповестява на уеб страницата на концертната зала Live Arena.

„ Принудени сме да обявим смяна в състава на артистите и формата на събитието " Зимно шоу ", което ще се организира на 01.01.2024 година в Live Arena. Шоуто ще се организира в класическия формат на новогодишен концерт Вместо Филип Киркоров и Лолита на сцената ще излязат Люся Чеботина, Хабиб и Бурито “, оповестиха уредниците.

Отмяната на присъединяване на Киркоров и Милявская идва, откакто двамата отидоха в нощта на 21 декември в московския клуб " Мутабор " на празненство на телевизионната водеща Анастасия Ивлеева, чиито посетители бяха поканени да дойдат „ на практика голи “.

Освен Киркоров, на събитието участваха артистите Дмитрий Билан, Лолита Милявская, Глюкоза, Анна Асти и журналистката Ксения Собчак. Един от участниците в него - рапърът Vacio (Николай Василиев) - беше задържан за 15 дни и санкциониран с 200 хиляди рубли за дребно безчинство и агитация на нетрадиционни полови връзки.

Певецът Филип Киркоров няма да бъде лишен от купата " национален актьор на Руската федерация " поради присъединяване си в „ голото празненство “ на художника и блогър Анастасия Ивлеева, оповестиха през вчерашния ден за ТАСС от  Министерството на културата. " Награденият може да бъде лишен от държавна премия единствено с влезнала в действие присъда на съда при наказание за осъществяване на тежко или изключително тежко закононарушение “, се споделя в известието на министерството. 

Самият Филип Киркоров се извини обществено, заявявайки, че не е знаел за характера на празненството на Анастасия Ивлеева.

Инфо: ТАСС

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР