Локомотив (София) забрави набързо поражението от Септември (София) с успех

...
Локомотив (София) забрави набързо поражението от Септември (София) с успех
Коментари Харесай

Локо удари пряк конкурент за баражите

Локомотив (София) не помни небрежно провалянето от Септември (София) с триумф над коравия отбор на Литекс. Днес столичните “железничари” победиха ловчанлии на стадион “Локомотив” с минималното 1:0 и не престават битката си за влизане в Топ 3 на Втора лига. Единственото попадение означи бразилецът Шоко (25) с техничен удар.
 Локомотив (София) - Литекс @@@
В 25-ата минута Локомотив (София) поведе в резултата с гол на бразилския бранител Шоко. Бившият футболист на Лудогорец получи пас в дълбочина зад тила на отбраната от Илиян Стефанов, освободи се и излязъл очи в очи с вратаря Петър Петров, вкара топката технично във вратата. В 28-ата минута Светослав Диков отклони топката към Шоко, а бразилецът стреля около вратата. В 52-ата минута Тонислав Йорданов можеше да означи страховит гол с удар от въздуха от сериозна отдалеченост.
 Локомотив (София) - Литекс @@@
Талантът откри топката доста добре, само че ударът му мина около вратата за наслада на вратаря Василев. В 58-ата минута гостите от Литекс имаха искания, че Семерджиев е играл с ръка в наказателното поле след центриране от ъглов удар. Действително бранителят игра с ръка, само че несъзнателно, а основният арбитър реши, че няма съображение да уточни бялата точка. В 61-ата минута Петър Петров се регистрира с брилянтна интервенция при удар на Илиян Стефанов, който бе ориентиран застрашително в горния десен ъгъл.  Локомотив (София) - Литекс @@@
В 68-ата минута Мартин Василев почисти топката от голлинията след удар с глава на Александър Аспарухов от няколко метра. Топката бе допряна от вратаря Ивайло Василев, само че се насочи постепенно към вратата, а там Мартин Василев почисти в корнер. В 83-ата минута и пред Локо (София) се откри добра опция за гол, само че ударът на Неманя Иванов с глава прелетя над напречната греда.  Локомотив (София) - Литекс @@@
Така Локомотив записа нов триумф от началото на сезона против пряк съперник за влизане в Топ 3. В идващия кръг футболистите на Младен Додич ще гостуват на Черноморец (Балчик), а Литекс приема Спартак (Плевен).

ЛОКОМОТИВ (СФ) - ЛИТЕКС 1:0
1:0 Шоко (25)

ЛОКОМОТИВ: Василев, Да Силва, Василев, Орачев, Иванов, Семерджиев, Да Соуса, Том, Стефанов, Диков, Вачев
ЛИТЕКС: Петров, Мицаков, Минков, Иван Иванов, Ганев, Димитров, Георги Иванов, Капитанов, Йорданов, Митрев, Аспарухов
Втора лига 13 кръг, четвъртък 24 октомври  Локомотив (София) 1:0краен резулат  Литекс
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР