Локомотив (София) става първият футболен клуб в света, който започва

...
Локомотив (София) става първият футболен клуб в света, който започва
Коментари Харесай

Компания за криптовалути ще помага на Локо София

Локомотив (София) става първият футболен клуб в света, който стартира партньорство с американската компания за криптовалути UssCyber.

Това изясни изпълнителният шеф на компанията Мишел Пасифико. Той посочи, че върху криптовалутата ще оказват въздействие всички резултати на дадения футболен клуб - както на терена, по този начин и отвън него.

UssCyber показва себе си, като една от най-големите блокчейн платформи, чийто артикул е привързан със спорта. Преди две години те основават World Sports Coin Exchange (WSCE). Ключово за нея е, че хората, които вземат участие в нея, ще могат да купуват, продават и употребяват токени, свързани със спорта.

"Ние сме проводниците на нещо ново в България, на един нов бизнес. Надявам се с този контракт да създадем една стъпка в постигането на финансови резултати. Аз имам вяра в триумфа на това нещо, съобщи притежателят на Локомотив (София) Иван Василев. Много хора мислят отрицателно, само че светът се трансформира и това е един нов път. Аз имам вяра в новите неща.

Той добави, че изследването на компанията и метода на работа са му лишили 6 месеца.

"Когато ми се обади представителят за България, аз към този момент бях квалифициран. Искам да кажа, че не може да се загуби, може единствено да се печели. Това е една ниша за финансиране и развиване, изясни още той.

Изпълнителният шеф на UssCyber Мишел Пасифико описа, че техният артикул е първият в света, който е основан върху представянето на терена на тимовете. И има вяра, че България, Локомотив и София ще станат известни в целия свят.

"От 2016 година цената стартира от 1 $, през 2021 година цената за Локомотив (София) е 18.40 $. Платформата към този момент е дейна, само че данните ще бъдат пуснати след първия мач на Локомотив през новата година. Това няма по какъв начин да бъде манипулирано, тъй като представянето на тима се вижда какво е. Това е основното - представянето на тима въздейства върху интереса и цената. Реално печелят и почитателите, и Локомотив (София).

"На някои хора им наподобява на хазарт или на борсова търговия, само че не е по този начин. Само наподобява. Това е изключителна опция за Локомотив освен да пробие в България, само че и на международно равнище. Всичко, каквото се случва по време на мача, ще има резултат върху токена. 25 цента от всяка транзакция на токени отиват за клуба. Локомотив ще печели освен от пазаруване на токени, само че и от транзакцията ".

Мишел Пасифико сподели още, че са постигнали съглашения за партньорство с клубове от Испания, Португалия и Бразилия, само че за момента имената им няма да бъдат споменавани. И посочи, че всяка страна си има своя специфичност и не трябва да се чакат близки резултати.

След това показа компанията си. Партньорът му е инженер по кибер-сигурност, а общо работят 25 души, като в допълнение имат и отдел за бизнес-разузнаване.

Накрая двамата си размениха фланелки. Пасифико подари бяла с логото на Локомотив, брандирана с имената на новите сътрудници и името на президента Иван Василев на гърба. Същият жест върна и Василев, който даде бяло-черна раирана фланелка на "железничарския " клуб с номер 10 на гърба и името на Пасифико.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР