Локомотив (София) ще има нов собственик в най-скоро време. Досегашният

...
Локомотив (София) ще има нов собственик в най-скоро време. Досегашният
Коментари Харесай

И Локо София върви към нов собственик

Локомотив (София) ще има нов притежател в най-скоро време. Досегашният основен акционер Иван Василев е взел решение още преди няколко месеца да се отдръпна по здравословни аргументи, откакто постави всички старания да задържи отбора в елита и да обезпечи съществуването му.

Новите притежатели са италианци и ги води някогашният треньор на Берое Густаво Арголаса. Той има доста забавен и авантюристичен живот, като живее незаконно в Съединени американски щати, играе в Чили и Аржентина, доста непосредствен е с някогашния притежател на Каляри Масимо Челино, а Джанлука Феста, който му е като брат, го взима за помощник-треньор на сардинци.

Иван Василев пък започва с Локо (Сф) през август 2015 година, когато бе в " А " регионална група. Той съумя в последна сметка поредно да вкара клуба в елита през 2021 година.

През последните години почитателите на " червено-черните " на няколко пъти влизаха в спор с Иван Василев, обвинявайки го за резултатите на тима и ръководството на клуба. През последните години Локо записа загуби с 0:6 от Левски, ЦСКА 1948, Ботев (Пд) и Лудогорец.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР