Локомотив (София) и треньорът Станислав Генчев ще се разделят след

...
Локомотив (София) и треньорът Станислав Генчев ще се разделят след
Коментари Харесай

Локо се разделя с Генчев

Локомотив (София) и треньорът Станислав Генчев ще се разделят след края на сезона, написа “Тема Спорт ”. Договорът на наставника е единствено за 1 година. И експертът няма да го възобнови.

Локо направи доста мощна есен, като победи вкъщи Левски и Лудогорец, а с ЦСКА - София приключи наедно. През пролетта обаче “железничарите ” изпуснаха парата и записаха срамни резултати в “Надежда ” - 0:6 от ЦСКА 1948 и 1:4 от Хебър (Пазарджик). Именно след последното проваляне почитателите на клуба се нахвърлиха върху притежателя Иван Василев, който в сряда разгласи, че се отдръпва на 1 юни. Тогава ще спре издръжката, а за нейното обезпечаване би трябвало да се погрижат последователите.

От Локомотив към този момент се оглеждат за ментор, който да води състава през идната акция. Нещата обаче внезапно могат да се окажат в застой, в случай че в действителност Василев спре финансирането на “червено-черните ”.

През зимата сериозен интерес към Генчев имаше от Ботев (Пловдив). Тогава “канарчетата ” трябваше да платят обезщетение на Локо, с цел да го вземат. След края на акцията обаче това няма да е по този начин. Шефовете на Ботев имат и други разновидности. Те даже са опипвали почвата и към това Станимир Стоилов да се завърне на “Колежа ”. Засега обаче погледът на Мъри, който през предишния месец напусна Левски, е ориентиран към чужбина. Не е загадка, че той е алтернатива пред гръцкия Арис. А в локалните медии Стоилов заяви, че би се съгласил да застане отпред на някой от водещите гръцки отбори.

В момента Локо се готви за семейството на Арда, което е на следващия ден от 17:30 часа. На 10 май, сряда, на “железничарите ” следва полуфиналът-реванш за Купата на България против ЦСКА 1948, който е от 19:00 часа в Бистрица.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР