Локомотив (София) е домакин на Ботев (Пловдив) в мач от

...
Локомотив (София) е домакин на Ботев (Пловдив) в мач от
Коментари Харесай

Локо Сф и Ботев Пд ще играят за честта си

Локомотив (София) е хазаин на Ботев (Пловдив) в мач от предпоследния XXXV кръг на футболната ни efbet Лига.

Срещата в “Надежда ” започва в 17:30 часа, а основен рефер е Валентин Железов.

И двата отбора се намират в групата, разпределяща позициите от седмо до десето място, само че нямат защо да се борят. “Железничарите ” се намират на третото място в групата с актив от 42 точки и са на цели 13 за седмия Славия. При два оставащи кръга Локомотив няма по какъв начин да се изкачи по-нагоре в класирането, защото и вторият Арда е с 10 пункта преднина. Така пред тима остава само да покаже добра игра и да се реваншира на почитателите си за загубата в предишния кръг от отбора от Кърджали.

При Ботев обстановката е сходна, защото тимът се намира на последното място и още от началото на плейофната фаза нямаше по какъв начин да се бори за седмата позиция, защото точково изоставаше доста. “Канарчетата ” сигурно ще завършат акцията на десетото място, защото Локо (Сф) е с цели 9 точки пред тях и при два оставащи кръг пловдивчани няма по какъв начин да догонят отбора от столицата.

По-притеснителното за почитателите е, че от началото на плейофите Ботев няма към момента победа и след 4 изиграни срещи има единствено едно тъждество - в предишния кръг против Славия. Освен това “канарчетата ” имат вкаран и единствено 1 гол през този интервал - при загубата с 1:2 в Кърджали.

Преди няколко седмици двата отбора се срещнаха на “Колежа ”, когато Локомотив (София) победи с 2:0, а по-късно се стигна до ексцесии на терена сред футболисти на Ботев и почитатели на отбора. Освен този мач преди този момент през сезона двата тима се срещнаха още два пъти в постоянната акция. В първия мач “железничарите ” победиха вкъщи с 2:0, а по-късно направиха 0:0 в Пловдив. Така към този момент три следващи срещи Ботев няма гол против Локомотив.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР