Локомотив (Пловдив) прегази втородивизионния Струмска слава със 7:0 в контролна

...
Локомотив (Пловдив) прегази втородивизионния Струмска слава със 7:0 в контролна
Коментари Харесай

Локо вкара седем гола преди Лудогорец

Локомотив (Пловдив) прегази втородивизионния Струмска популярност със 7:0 в контролна среща, играна на " Лаута ". " Черно-белите " бяха цялостни господари на терена и пропуснаха да създадат резултата още по-изразителен, само че пък загряха за турнирния мач с първенеца Лудогорец. Ален Ожболт изведе " черно-белите " напред с гол в 18-ата минута. Отново словенецът бе прецизен в 23-ата минута. В 31-ата Анте Аралица се разписа, а в 61-ата Идакво вкара дебютния си гол с " черно-бялата " фланелка. В 66-ата минута и Момчил Цветанов попадна в листата с голмайсторите. В 80-ата минута Бирсент Карагарен приключи добра триходова офанзива. Три минути по-късно Един Бахтич засече положително подаване на Мустафа Абдулахи. В спаринга не взеха присъединяване националите Димитър Илиев и Парвизджон Умарбаев.

Още двама от задграничните футболисти на Локомотив (Пловдив) пропуснаха днешната инспекция със Струмска популярност. Това са бранителите Стивън Езе и Диниш Алмейда. Нигериецът и португалецът са с травми от последния дуел на “смърфовете” против Ботев (Враца) вкъщи. Те упражняват на омекотен режим и от треньорския щаб на “черно-белите” не желаеха да рискуват ненужно здравето им. Президентът на Локомотив Христо Крушарски и спортният шеф Георги Иванов изгледаха контролата онлайн. В нея присъединяване взе и пристигналият на проби нигерийски футболист Ече Идакво, който като се изключи че се разписа, изигра доста мощен мач в отбрана.

В 4-ата минута Ален Ожболт стреля около вратата. След това Анте Аралица напредна добре и пусна пас в кулоар към Ожболт, само че вратарят Драгомир Петков излезе и пресече подаването. В 18-ата минута Локомотив излезе напред в резултата с гол на Ален Ожболт. Словенският нападател бе изведен по ослепителен метод от ветерана Георги Илиев и с безмилостен удар откри резултата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР