Локомотив (Пловдив) победи втородивизионния Созопол с 4:0 в последната си

...
Локомотив (Пловдив) победи втородивизионния Созопол с 4:0 в последната си
Коментари Харесай

Локомотив представи отбора с убедителна победа над Созопол

Локомотив (Пловдив) победи втородивизионния Созопол с 4:0 в последната си контрола преди началото на сезона в efbet лига. Двубоят на стадион " Локомотив " в пловдивския парк " Лаута " беше и публично показване на състава на " черно-белите " за новата акция.

Първата обстановка в мача се откри пред отбора на Локомотив. В 16-ата минута Бабакар Дион стреля от границата на наказателното поле, само че ударът му мина настрана от вратата на Созопол. Локомотив откри резултата в 28-ата минута, когато същият футболист осъществя дебютното си попадение с екипа на пловдивчани.

Отново Дион повиши на 2:0 в 43-ата минута, откакто бе изведен отдясно и преодоля вратаря на Созопол с прехвърлящ удар по диагонала.

Три минути след началото на второто полувреме Локомотив вкара трети гол. Още едно ново попъление в състава на " железничарите " - Георги Каракашев, осъществя, останал самичък против вратаря на Созопол. В 90-ата минута капитанът на пловдивския отбор Димитър Илиев оформи крайния резултат с прехвърлящ удар от границата на наказателното поле.

Така Локомотив приключва контролите преди началото на сезона с три победи, едно тъждество и едно проваляне.
 Локомотив (Пловдив) се укрепи с белгиец
Локомотив (Пловдив) се укрепи с белгиец

Бабакар Дион е с договор за 2 години
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР