Локомотив (Пловдив) победи като гост Етър с 3:1 в мач

...
Локомотив (Пловдив) победи като гост Етър с 3:1 в мач
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив взе своето срещу Етър

Локомотив (Пловдив) победи като посетител Етър с 3:1 в мач от 6-тия кръг на efbet Лига. С триумфа " смърфовете " изпревариха Левски и се изкачиха на третото място в класирането. " Болярите " пък не престават да са на дъното без нито една извоювана точка.

Множество проблеми съпътстваха наставника на Етър Петко Петков, който не можеше да разчита огромна част от главните си футболисти, които са под карантина поради ковид.

Провеждането на срещата бе под въпрос до последния миг поради болест от COVID-19 в отбора на Етър, само че в последна сметка РЗИ-Велико Търново позволи мачът да се играе, като в него присъединяване взеха всички футболисти, които са с негативни проби.

Капитанът на " смърфовете " Димитър Илиев изведе тима напред в резултата в 25-тата минута, а 8 по-късно домакините изравниха посредством Преслав Боруков.

В добавеното време на първата част Диниш Алмейда направи резултата 1:2 в интерес на пловдивчани, а за крайното 1:3 се разписа Георги Минчев.

Срещата се запомни и с два червени картона - на Антон Огнянов от отбора на домакините и на Валентино Пулиезе от Локомотив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР