Локомотив Пловдив осъществи трети изходящ трансфер през настоящата зима. Ръководството

...
Локомотив Пловдив осъществи трети изходящ трансфер през настоящата зима. Ръководството
Коментари Харесай

Локомотив продаде футболист в Италия

Локомотив Пловдив реализира трети произлязъл трансфер през актуалната зима. Ръководството на „ черно-белите “ продаде 16-годишния халф Иван Сулев на италианския Каляри. Първоначално младокът ще играе в младежката групировка (Примавера) на отбора от Серия Б.

Трансферът бе доказан от профилирания италиански уебсайт calciocasteddu.it, който прецизира, че Сулев е притеглен с непрекъснат контракт и това е „ покупка за бъдещето “. Преминаването на младока към този момент е официализирано и от водещия международен уебсайт за футболна статистика transfermarkt. 

Иван Сулев е роден на 11.09.2006 година, само че името му към този момент влезе в историята на Локомотив. Роден е в Пловдив и първите си стъпки във футбола прави в Ботев, където играе от първи до трети клас. След това минава на „ Лаута “, откакто татко му го води във групировката, тренирана тогава от настоящия шеф на ДЮШ Димитър Палазов.

На 05.12.2021 Сулев дебютира в Първа лига на 15 години, 2 месеца и 24 дни в мача против Славия. С този дебют той стана най-младият футболист, играл за представителния отбор на „ смърфовете “.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР