Локомотив (Пловдив) излезе с официална позиция след дербито с Ботев.

...
Локомотив (Пловдив) излезе с официална позиция след дербито с Ботев.
Коментари Харесай

Шефовете на Локо Пд с позиция за ексцесиите в дербито

Локомотив (Пловдив) излезе с публична позиция след дербито с Ботев. “Смърфовете ” съумяха да се наложат с 1:0, само че ексцесиите по трибуните още веднъж бяха налице и взеха връх. “Черно-белите ” пуснаха декларация на уеб страницата си, с която осъждат дейностите на част от почитателите на Ботев (Пловдив), които изстреляха няколко сигнални ракети към публиката на Локо.

" Уважаеми локомотивци, уважаеми пловдивчани, 

в събота се организира следващото дерби на Пловдив. По традиция този дуел е празник за града ни и провокира голям зрителски интерес. Локомотив победи в конфликта и зарадва хилядите си правилни почитатели, които пристигнаха да поддържат отбора. 

Но тази наслада бе помрачена от грозните събития, които бяха подбудени от единия завършек на естрада “Спортклуб ”. Част от гостуващата аудитория не беше пристигнала да се наслаждения на дербито, а с ясната мисъл да провокира единствено и само ексцесии, да предизвика и да нарани хора от публиката на Локомотив – измежду които дами и деца. Без капка позор и мисъл, и за следващ път, бяха изстреляни редица ракети към почитателите на “черно-белите ”, като по знамение няма тежко потърпевши. Такива неща, каквито видяхме на 3-ти септември, не би трябвало да бъдат толерирани! 

Ръководството на ПФК Локомотив Пловдив остро осъжда дейностите от събота и приканва безусловно всички способени органи, свързани със срещата, да се самосезират, да намерят и да санкционират виновниците за безчинствата в тази футболна среща. Това не е първи случай, няма и да е финален, в случай че не бъдат взети крайни ограничения и бъдат осъдени виновниците за това! 

Трябва ли да се стига до нещо съдбовно, че да спре това безумство? Сигурни сме, че скоро ще има осъдени! ".

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР