Локомотив Пловдив и Левски завършиха наравно 0:0 в двубой от

...
Локомотив Пловдив и Левски завършиха наравно 0:0 в двубой от
Коментари Харесай

Левски кръгла нула и в Пловдив

Локомотив Пловдив и Левски приключиха наедно 0:0 в дуел от втория кръг на Първа лига. След отегчителен мач на стадион " Локомотив ", футболистите на треньора Николай Митов още веднъж не демонстрираха задоволително хрумвания в нахлуване. " Сините " даже играха с човек повече в продължение на над 20 минути.

Първият удар за Левски пристигна едвам в 25-ата минута. Васил Панайотов стреля отвън наказателното поле, а Пиргов без сериозен проблем улови. Пет минути по-късно Жорди Гомес напарви страховит пропуск.

Испанецът пропусна да даде задатък на " сините " след удар с глава от пет метра, който Пиргов избави. Първата заплаха за пловдивчани бе в 35-ата минута. Тогава Бакалов стреля над гредата с глава.

През второто полувреме Левски се опита да откри надзор над в мача. В 54-ата минута Мапуку съумя да се пребори за топката пред наказателното поле на съперника и пусна към Прохазка, който от придвижване стреля мощно, само че кълбото излезе в навън.

Пет минути по-късно домакините можеха да открият резултата. Мощен шут на Пауло Сердьо от към 27-28 метра. В изстрела му имаше задоволително мощ, само че не и чак толкоз акуратност, тъй като Митрев единствено падна на място, с цел да улови.

В 67-ата минута футболистите на Локо останаха с човек по-малко, откакто Ивайло Марков бе изпъден. Защитникът задържа Жунор Мапуку и реферът Станислав Тодоров му сподели втори жълт и червен картон.

Накрая " сините " пробваха нещо като напън, само че това можеше да коства скъпо за столичани. В първата минута от добавеното време Дино Мартинович получи пас в средата на терена и чукна топката над изнесения напред Димитър Пиргов. Крилото на Локомотив профуча около грохналия централен защитник и пое устремно към вратата. Вече в наказателното поле той нанесе компактен шут по диагонала, който Митрев единствено изгледа. За шанс на стража топката мина в навън.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР