Локомотив (Пд) 08 ноември 17:30 Лудогорец Състав 23 Динко Хоркаш

...
Локомотив (Пд) 08 ноември 17:30 Лудогорец Състав 23 Динко Хоркаш
Коментари Харесай

Локомотив - Лудогорец: Съставите


Локомотив (Пд)

08 ноември 17:30

Лудогорец
 Състав 23 Динко Хоркаш 1 Серджио Падт 50 Йосип Томашевич 4 Неусиано де Жезус Гусмао 91 Райън Бидунга 6 Якуб Пиотровски 4 Мартин Паскалев 10 Матиас Тисера 13 Матеус Да Силва 16 Аслак Фон Витри 15 Пиер Зебли 24 Оливие Вердон 33 Георги Каракашев 30 Педро Енрике Нареси Мачадо 10 Джовани Маркес 32 Игор Пластун 21 Евандро Фелипе Де Лима 37 Бернард Текпетей 14 Димитър Илиев 73 Рик Джонатан 7 Бабакар Дион 95 Каули Оливейра Треньор Александър Томаш Анте Шимунджа Резерви 1 Илко Пиргов 12 Симон Слуга 3 Луан Да Силва 5 Георги Терзиев 20 Милош Петрович 9 Игор Тиаго Нашименто Родригез 5 Тодор Павлов 11 Кирил Десподов 19 Александър Василев 20 Густаво Сантана 99 Преслав Боруков 23 Мануел Луис да Силва Кафумана 11 Ивайло Димитров 90 Спас Делев
Локомотив (Пловдив) приема Лудогорец в последния мач от 17-ия кръг на efbet Лига. Срещата е значима и за двата тима. Домакините желаят трите точки, с цел да спрат отрицателната си серия от 3 мача без победа, а и с цел да натрупат в допълнение самочувствие в борбата за челните места.

За гостите пък успеха е съвсем наложителна, с цел да се възползват от неверната стъпка на водача ЦСКА против Локо (Сф) (0:0) и да съкратят дистанцията си от " алените ".

Локо (Пд) е един от неуместните противници за Лудогорец в последните години и нееднократно е създавал проблеми на " орлите ". Сега " смърфовете " се надяват още веднъж да объркат проектите на разградчани.

От друга страна Лудогорец е в отлична серия преди този мач, като записа 4 следващи победи в шампионата в последните си 4 мача. " Орлите " завършиха дилемите си в Европа за есента и в този момент могат да съсредоточат всички старания в шампионата, където имат да наваксват. Очаква се Анте Шимунджа да не прави съвсем никакви ротации в състава си и да пусне най-хубавото, с което разполага, с цел да вземе максимума от този мач.



Треньорът на домакините Александър Томаш не може да разчита в този мач на контузения Витанов и санкции Бирсент Карагерен. Шимунджа пък ще би трябвало да се оправя без Доминик Янков, който остава в лазарета.

Това ще бъде 32-ият мач сред двата отбора в елита, като преимуществото е съществено в интерес на Лудогорец, който има 19 победи и 7 загуби от Локо. 5 дуела пък са приключили наедно.

Главен арбитър на срещата е Георги Давидов, с помощници Мирослав Иванов и Никифор Велков. С ВАР ще се занимават Георги Гинчев и Милен Арабаджиев. Делегат на БФС е Стоян Велчев, работата на реферите зорко ще следи Коце Гергинов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР