Локомотив (Москва) започна втория дял от сезона в РПЛ по

...
Локомотив (Москва) започна втория дял от сезона в РПЛ по
Коментари Харесай

Локо победи ЦСКА в дербито, Влашич пропусна дузпа

Локомотив (Москва) стартира втория дял от сезона в РПЛ по най-хубавия вероятен метод - с победа в столичното дерби против. " Железничарите " се постановиха с 2:0 след попадения на и още до почивката, а звездата на " армейците " пропусна дузпа в 73-ата минута.

Успехът изкачи Локомотив на шесто място в класирането. Тимът на изпревари и, които обаче са с мач по-малко. ЦСКА остана на втора позиция, към този момент на пет точки зад водача.
Още в 6-ата минута центрира в наказателното поле, Лисакович майсторски се освободи от и прати топката в мрежата. В края на полувремето домакините проведоха добра контраофанзива, при която комбинира с Криховяк и полякът стреля тъкмо под гредата.

През второто полувреме ЦСКА имаше самодейността и можеше да се върне в мача, само че Влашич пропусна дузпа, отсъдена за игра с ръка на. Хърватският национал шутира мощно, само че над вратата.
В оставащото време " армейците " не съумяха да сътворят нищо забавно в нападателен проект. Загубата е общо пета за отбора на, който не се възползва от неверната стъпка на Зенит против (2:2).

В идващия кръг ЦСКА ще посрещне, а Локо ще гостува на.

Премиер Лига 20 кръг, събота 27 февруари  Локомотив Москва 2:0краен резулат  ЦСКА Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР