Локомотив и Ботев са на коренно противоположни позиции в анкетата

...
Локомотив и Ботев са на коренно противоположни позиции в анкетата
Коментари Харесай

Локо и Ботев на различни позиции за А група

Локомотив и Ботев са на радикално противоположни позиции в анкетата на Професионалната лига измежду всички клубове от елита и втория ешелон, в какъв формат би трябвало да бъде А група през новия сезон. Двата отбора имат съществени разлики, като жълто-черните избират шампионата още веднъж да е с 16 тима, до момента в който от Локомотив са за опазване на настоящия формат от 14 отбора.

От Лудогорец и Берое не са дали отговор, тъй че те се одобряват за " въздържали се ", до момента в който от Арда са върнали отговор, само че той не е бил безапелационен, тъй че и те влизат в тази рубрика.

От анкетата е станало ясно, че по-голяма част от тимовете в efbet Лига желаят въвеждането на тази смяна. Цели 8 клуба са " за ". Интересното обаче е, че множеството такива клубове сега са застрашени от изпадане - Царско село, Славия, Ботев (Пловдив), Ботев (Враца), Монтана и Етър. Другите два клуба, които са дали позитивен отговор, са Левски и Черно море. Против пък са ЦСКА-София, Локомотив (Пловдив) и ЦСКА 1948.

Във Втора лига също множеството дали своят вот тимове са " за " - Локомотив (София), Добруджа, Септември (София), Спортист (Своге), Созопол и Янтра. Единствено Литекс се е оповестил " срещу ". Там обаче допитването не е напълно правдиво, защото доста от клубовете не са дали никакъв отговор - Пирин, Хебър, Лудогорец 2, Септември (Симитли), Миньор (Перник), Струмска популярност, Локомотив (Горна Оряховица) и Нефтохимик.

Резултатите от тази анкета ще бъдат показани пред Изпълкома на БФС, който ще има крайната дума за възможна смяна на формата.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР