Локкомотив Пловдив взе точка от борещия се за титлата ЦСКА

...
Локкомотив Пловдив взе точка от борещия се за титлата ЦСКА
Коментари Харесай

Локо спря ЦСКА, “армейците“ пропуснаха дузпа в края

Локкомотив Пловдив взе точка от борещия се за купата ЦСКА и направи 1:1 на стадион Българска войска. Назон откри в 9-та минута, в 41-та минута Ерик Сорга изравни, а в 85-та минута ЦСКА изпусна дузпа. Така Локо стана първият тим, който взима точки от ЦСКА от началото на годината. 
Прочетете още


В 9-та минута ЦСКА съумя да открие, топката беше ориентирана към Линдсет, само че се получи рикошет в състезател на Локомотив и тя доближи до Назон, който с удар в наказателното поле порази вратата на гостите - 1:0.

В 16-та минута удар на Димитър Илиев беше уловен от Бусато.

В 21-та минута Хоркаш мазета удар на Назон в корнер. 

В 28-та минута още веднъж решителна интервенция на Хоркаш не разреши на Назон да удвои резултата. 

В 36-та минута от Локомотив имаха искания за дузпа, откакто Димитър Илиев падна в пеналта след конфликт с Амос Юга, само че съдията не отсъди дузпа и не беше привикан от ВАР арбитрите.

Локо съумя да изравни в 41-та минута, Димитър Илиев пусна страховит пас по тревата към Ерик Сорга, който вкара след изстрел от границата вратарското поле. Първоначално голът беше анулиран, само че след обзор с ВАР той беше зачетен - 1:1.

В 52-та минута Брадли де Нойер беше изведен самичък против Хоркаш, само че ударът му беше избавен. Драгомир Драганов беше превикан на ВАР за възможна дузпа за нарушаване против де Нойер, само че след прегледа той не отсъди углавен удар.

В идващите минути Жеферсон стреля над вратата.

В 85-та минута ЦСКА получи дузпа, откакто Гарсес беше фаулиран от Мартин Паскалев в пеналта. Юрген Матей извърши дузпата, само че топката срещна гредата и да Локомотив измъкна точка. 

С равенството Локомотив е четвърти с 38 точки, а ЦСКА продължава да е водач с 54 точки, само че при победа на Лудогорец на следващия ден против Пирин разликата ще стане единствено една точка. 

Локомотив е хазаин на Берое идната седмица, само че към момента няма дата за дуела. 

ЦСКА:  Густаво Бусато, Юрген Матей, Амос Юга, Християн Петров, Марселино Кареасо, Джеферсон, Тобиас Хайнц (Бисмарк Чарлс 67 мин.), Йонатан Линдсет, Брадли де Нойер, Дюкенс Назон, Маурисио Гарсес

Локомотив:  Динко Хоркаш, Матеус Силва, Мартин Паскалев, Тодор Павлов, Милош Петрович, Бабакар Дион, Пиер Зебли, Петър Витанов, Джовани (Георги Каракашев 71 мин.), Димитър Илиев (Джовани Трупе 90+4 мин.), Ерик Сорга

Снимка: Спортал
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР