Логично беше третият мандат да отиде при БСП, защото това

...
Логично беше третият мандат да отиде при БСП, защото това
Коментари Харесай

Росица Кирова, ГЕРБ: Може би президентът подава сигнал, че не желае да бъде сформирано правителство

Логично беше третият мандат да отиде при Българска социалистическа партия, тъй като това е партията, която излъчи на президентските избори преди съвсем пет години кандидатурата на Румен Радев. Бяха направени и поръчки в изявления на вицепрезидента, че Българска социалистическа партия ще стои зад този президент и неговата кандидатура, в случай че той е предан сътрудник. Това сподели в студиото на заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова, народен представител от ГЕРБ-СДС.



" Българска социалистическа партия е трета политическа мощ сега. Това в някаква форма изяснява държанието на господин Радев. Необяснимо обаче е това, че той не се обърна към партиите на митинга, тъй като развявайки пестник преди една година, той стана флагман на протестиращите. Бих споделила, че с държанието си накара много хора да възприемат концепцията, че смяната е допустима с малко по-радикални и неполитически методи”, добави още Кирова.

Според нея с връчването на третия мандат на Българска социалистическа партия президентът подава сигнал, че може би не желае да бъде образувано държавно управление.

" Чисто математически, като се има поради какви са поръчките, аритметиката не излиза, а от време на време тя е значима ", сподели Росица Кирова.

По думите ѝ в сегашния парламент “има извънредно доста страсти, малко разсъдък и диалог с твърдия електорат”.

" Всяка една от политическите партии, изключително тези, които за пръв път пристъпват прага на Народното събрание, вършат дейности и придвижвания, с които втвърдяват своя корав електорат и поставят ограничаващи линии сред себе си и останалите излъчени в Народното събрание партии”, сподели Кирова в отговор на въпрос дали са вероятни диалози сред парламентарно показаните политически сили за третия мандат.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР