Lloyd`s of London води преговори с ООН за осигуряване на

...
Lloyd`s of London води преговори с ООН за осигуряване на
Коментари Харесай

Застрахователна компания преговаря с ООН за покритие по зърнената сделка


Lloyd`s of London води договаряния с Организация на обединените нации за обезпечаване на застрахователно покритие за украинските колета на зърно , в случай че може да бъде реализирано ново съглашение за коридора в Черно море, сподели изпълнителният шеф Джон Нийл пред Ройтерс в четвъртък.

Турция, членка на НАТО, се пробва да убеди Русия да се върне към така наречен Черноморска самодейност за зърно с посредничеството на Организация на обединените нации , откакто, поставяйки завършек на година на предпазен експорт от украински пристанища на фона на войната.

" Щастливи ли сме и можем ли да продължим да предоставяме застраховки при положение, че даден кулоар може да бъде експлоатиран още веднъж и може да бъде възобновен? Отговорът на това е да ", сподели Нийл в изявление за Ройтерс.

" Ние сме в дейни полемики с Организация на обединените нации за това по какъв начин това може да се случи ", сподели Нийл, добавяйки, че тези диалози включват опцията покритието да бъде структурирано по друг метод от преди.

Осигуряването на застрахователно покритие е от решаващо значение за колета, напускащи Украйна.

" При липса на интервенция от страна на Организация на обединените нации и позволение от Организация на обединените нации, ние няма да одобрим застраховката ", сподели Нийл.

Изчислената загуба на пазара на Lloyd, без презастраховането, от началото на спора в Украйна е 1,4 милиарда паунда (1,74 милиарда $ ), добави той.

Застрахователят Beazley е покривал корабите в коридора за зърно, а също и в обособения филантропичен канал,, с цел да разреши на корабите, заседнали в Украйна, да изоставен, сподели неговият основен изпълнителен шеф Адриан Кокс настрана пред Ройтерс в четвъртък.

" Ние сме на този пазар, с цел да осигурим застраховката, която е нужна, с цел да могат тези кораби да стартират да се движат ", добави Кокс.

Lloyd`s изиска от членовете си през януари да разпознават евентуално излагане на по този начин наречените реалистични сюжети на бедствия, свързани с евентуален спор в Тайван в застрахователни класове, в това число морски, авиационен и политически риск, заяви Ройтерс през август.

" Лихвите непосредствено във връзка с Тайван са под 1%. Това не е страна, в която бихме били дейни в даването на застраховки . Усложненията са свързани с веригата за доставки. "

Aercap, най-големият застраховател на самолети в света, тази седмица се съгласи да уреди осигурителен иск по отношение на отхвърли на Русия да върне 17 самолета , наети от авиокомпанията Aeroflot, в спор за 400 западни самолета, блокирани след нахлуването в Украйна.

Сделката, явен компромис в икономическата война сред Москва и Запада, наподобява ще понижи сметката пред застрахователите, които са затънали в правосъдни каузи за това кой би трябвало да заплати за загубата от до 10 милиарда $.
 Ердоган има вяра в
Ердоган има вяра в " добър резултат " за обновяване на зърнената договорка

Турция споделя, че договорката би трябвало да бъде обновена посредством премахване на редица дефекти, които са били разпознати

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР