Ливърпул се научи да печели мачове по различни начини и

...
Ливърпул се научи да печели мачове по различни начини и
Коментари Харесай

Александър-Арнолд: Арсенал ще е различен тест

Ливърпул се научи да печели мачове по разнообразни способи и това е още един симптом, че на "Анфилд " играе огромен тим, сигурен е десният бек на мърсисайдците Трент Александър-Арнолд. Европейските клубни първенци започнаха сезона с настъпателен футбол и 4:1 против Норич, само че против Саутхамптън се изтезаха за крайното 2:1. Сега на хоризонта е Арсенал.

The hard work continues https://t.co/xfBIJdsa8B
— Liverpool FC (@LFC) August 23, 2019
"Има разнообразни типове мачове. В някои искаш да играеш добре, а в други просто искаш да спечелиш трите точки. Този против Саутхамптън беше от вторите и в действителност искахме спечелим. Това посещение е доста мъчно, изключително след дълъг път и мач с продължения и дузпи през седмицата. Беше в действителност тежко, само че се справихме и показахме още един път, че сме устойчиви душевен и можем да печелим по разнообразни способи ", сподели той.

"Събота ни предлага друг тест от този през предходната седмица, тъй че ние се приготвяме за това. Справихме се добре с Арсенал предходната година, изключително вкъщи, а в този момент ще търсим същото ", добави Александър-Арнолд в изявление за клубния уеб страница.

Further evidence of #LFC's ability to win different types of games has provided @trentaa98 with a sense of early-season satisfaction
— Liverpool FC (@LFC) August 23, 2019
Десният бек и неговите съотборници получиха редкия разкош да се приготвят цяла седмица за мача с Арсенал, а това съгласно него може да се окаже основно в късния дуел от програмата за събота.

"Да, мениджърът също ще каже, че му харесва да има цяла седмица разполагаем. По този метод можем да гледаме по-детайлно нашия противник и да очертаем съответен проект за срещата. След като го създадем, става време и да упражняваме. Всичко това оказва помощ доста, само че ние сме привикнали и на двете обстановки - да нямаме никакво време и да имаме цяла седмица. Просто би трябвало да бъдем подготвени за всичко, тъй като сезонът е дълъг. През предишния показахме, че можем да се оправим ", продължи бранителят.

"Не е елементарно да играеш по три мача на седмица толкоз рано през сезона, само че за момента се държим добре. Миналата седмица беше страхотна, спечелихме всичките ни мачове и се надявам да вземем и съботния ", сподели още Александър-Арнолд. "Мениджърът ни даде почивен ден след Саутхемптън и по този начин успяхме да свалим умората от краката ни, да се възстановим и да бъдем здрави за идващия дуел. Вече сме подготвени и чисто душевен. Краят на седмицата наближава, тъй че е време да се настроим напълно за идната среща с Арсенал ", приключи той.
Премиър лийг 3 кръг, събота 24 август  Ливърпул 19:30предстои  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР