Ливърпул се изкачи на пето място в класирането на Премиършип

...
Ливърпул се изкачи на пето място в класирането на Премиършип
Коментари Харесай

Ливърпул доближи Топ 4 с бой над Ман Юн на Олд Трафорд

Ливърпул се изкачи на пето място в класирането на Премиършип след безапелационна победа с 4:2 над Манчестър Юнайтед на Олд Трафорд. Червените от града на Бийтълс са на 4 точки от четвъртия Челси, само че са с мач по-малко. На сините пък следва пряк конфликт с третия Лестър, който има два пункта повече от тях. Ако отборът на Юрген Клоп завоюва гостуванията си на УБА и Бърнли, а също по този начин бие в последния кръг Кристъл Палас вкъщи, то може да се надява на място в Шампионската лига.

Бруно Фернандеш откри за Ман Юн в 10-ата минута след неумела интервенция на Натаниъл Филипс. Точно Филипс обаче асистира за изравнителния гол с пета на Диого Жота в 34-ата минута. В добавеното време на първата част Роберто Фирмино направи обрата цялостен и изведе гостите напред.

120 секунди след подновяването на играта Фирмино направи 1:3. Въпреки попадението момчетата на Клоп не се дръпнаха да бранят преднината, а продължиха да нападат и в 68-ата минута бяха хванати на контра, след която Маркус Рашфорд понижи. Последваха няколко инфарктни обстановки пред вратата на Алисон Бекер, при които по знамение резултатът не бе подравнен.

Буквално в последната минута след независим пробив Мохамед Салах фиксира крайния резултат.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР