Ливърпул очевидно се кани да направи трансферното лято на Наполи

...
Ливърпул очевидно се кани да направи трансферното лято на Наполи
Коментари Харесай

Още една звезда на Наполи в полезрението на Ливърпул

Ливърпул явно се кани да направи трансферното лято на Наполи много забавно. След като от няколко дни насам се спекулира с интереса на „ червените” към Пьотр Желински, и различен от полузащитниците на „ везувиани” към този момент е свързван с отбора от „ Анфийлд”. Става дума за опорния халф Жоржиньо.

Голяма реклама за мечтан от Ливърпул, бил по-добър от Де Брюин

Според авторитетният английски всекидневник „ Таймс”, мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп смята бразилеца с италиански паспорт за идеалния човек, който да замести съвсем сигурния напускащ Емре Джан. Договорът на последния изтича и наподобява неизбежно той да премине в Ювентус като свободен сътрудник.

26-годишният Жоржиньо – или Жорже Луиш Фильо, както е същинското му име – сега е повече от основен състезател за Наполи и треньора Маурицио Сари. Бившият футболист на Верона се показва на супер равнище от началото на сезона и е с главен принос за това, че Наполи към момента оглавява класирането в Серия А.

Наполи жертва търд титуляр поради трансферна цел

Неговият сътрудник обаче обществено призна, че може да се стигне и до продажба на клиента му поради интереса на неаполитанци към звездата на Сампдория Лукас Торейра. 22-годишният уругваец би дошъл на „ Сан Паоло” единствено против крупна сума, а с цел да я събере, Наполи ще би трябвало да продаде някой от водещите си халфове (с което също по този начин ще освободи място за Торейра).

Жоржиньо мина в Наполи от Верона през 2013 година против 9,5 милиона евро. Той има контракт с клуба за още 2,5 години, което работи напълно в интерес на водача в калчото при възможни договаряния.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР