Ливърпул направи първата крачка към това да се класира на

...
Ливърпул направи първата крачка към това да се класира на
Коментари Харесай

Контра: Способен ли е Ливърпул да спечели всичките си мачове до края на сезона?

Ливърпул направи първата крачка към това да се класира на финала на Шампионската лига през този сезон, откакто мърсисайдци победиха с 2:0 Виляреал на „ Анфийлд “ в първи полуфинален конфликт сред двата отбора. Тимът на Юрген Клоп, който през вчерашния ден подписа нов контракт с клуба, незабавно би трябвало да се пренастрои на вълна Премиър лийг, където на следващия ден гостува на намиращия се в прелестна форма тим на Нюкасъл. В осемте си мача от началото на април Ливърпул непроменяемо отбелязваше по два или повече гола. Ще бъде ли по този начин и в деветия и имат ли сили мърсисайдци да завоюват всичките си мачове до края на сезона? Тези въпроси обсъждаме в днешното издание на „ Контра “ дружно със специфичния ни посетител Кирил Нанев – ръководител на фенклуба на Ливърпул в България.

След това фокусираме вниманието си върху лондонското дерби сред Уест Хам и Арсенал. „ Артилеристите “ желаят да реализират трета поредна победа, с която ще създадат още една огромна крачка към четвъртото място и присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон. „ Чуковете “ са съсредоточени върху полуфиналите в Лига Европа. Ще им попречи ли това в борбата с „ топчиите “?

След акцентите от Висшата лига Кирил Нанев, Даниел Любомиров и Васил Сумрачки насочват вниманието си към оспорваната борба за купата в Серия „ А “. Интер позволи шокираща загуба от Болоня през седмицата и към този момент Милан държи ориста на Скудетото в личните си ръце. Ще устоят ли „ росонерите “ на напрежението в дуела против Фиорентина?

В Испания Реал Мадрид има потребност единствено от точка, с цел да официлиализира купата си в Ла Лига. Това може да се случи в дуела с Еспаньол. Тимът на Карло Анчелоти обаче към този момент мисли за тежкия реванш с Манчестър Сити от полуфиналите на Шампионската лига. Ще повлияе ли това на представянето против Еспаньол, или „ белите “ ще реализиран рутинна победа?

Гледайте превютата и прогнозите на „ Контра “ за най-интересните срещи в огромните шампионати през идния уикенд!

 Клоп разкри проекта си за Ливърпул и съобщи: Не е опасност, само че това е единствено началото Клоп разкри проекта си за Ливърпул и съобщи: Не е опасност, само че това е единствено началото 29 апр | 13:57 401 0  Аниели: Вече имаме Суперлига - Висшата лига на Англия Аниели: Вече имаме Суперлига - Висшата лига на Англия 29 апр | 13:44 622 0  Нюкасъл продължи контракта на швейцарски национал Нюкасъл продължи контракта на швейцарски национал 29 апр | 13:01 669 0  "Марка " разкри финансовите параметри по прехвърлянето на Рюдигер в Реал Мадрид 29 апр | 12:33 3564 4  Салах завоюва първата от премиите за Играч на сезона Салах завоюва първата от премиите за Играч на сезона 29 апр | 12:22 3577 3 Виж всички Водещи Новини  Нов празник на “Герена ”, чакат се доста почитатели на Левски и Ботев Пд Нов празник на “Герена ”, чакат се доста почитатели на Левски и Ботев Пд 29 апр | 12:09 12028 37  Локо (Пд) ще търси първа победа над ЦСКА 1948 като посетител Локо (Пд) ще търси първа победа над ЦСКА 1948 като посетител 29 апр | 07:57 5823 11  Берое ще бори неуместния Арда без треньора си Петър Хубчев Берое ще бори неуместния Арда без треньора си Петър Хубчев 29 апр | 07:31 7489 20  Одобриха тегленето на заем за стадионите на пловдивските Ботев и Локомотив Одобриха тегленето на заем за стадионите на пловдивските Ботев и Локомотив 29 апр | 09:15 5470 27 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР