Ливърпул изглеждаше като сянка на доминиращия отбор от последните години

...
Ливърпул изглеждаше като сянка на доминиращия отбор от последните години
Коментари Харесай

Невил: Ливърпул е бледа сянка на това, което виждахме доскоро

Ливърпул изглеждаше като сянка на преобладаващия тим от последните години в мача против Арсенал, съобщи анализаторът на " Скай Спорт " Гари Невил в персоналния си подкаст. " Червените " отстъпиха на " Емирейтс " и са едвам десети в класирането, а в неделя се изправят против първенеца Манчестър Сити. 

" Не съм сигурен дали това е сигнална лампичка, или тимът в действителност потегля надолу ", съобщи Невил в персоналния си подкаст. " През първото полувреме те дадоха отговор доста добре на началния напън на Арсенал, само че във втората част изглеждаха притеснително и като като сянка на тима, който гледахме през последните години. Начинът им на игра, пресата и атакуването на топката би трябвало да тревожат Юрген Клоп. Когато дойде в Англия, той донесе със себе си футбол в жанр хевиметъл. Това против Арсенал обаче изглеждаше като че ли някой свири на бас китара. 

" През второто полувреме видях заспалост и в случай че бях почитател на Ливърпул, щях да бъда обезпокоен. С тях обаче би трябвало да имаме едно мислено. Клоп свърши най-хубава работа измежду мениджърите в последните шест или седем години от позиция на бюджета, с който разполагат огромните тимове. В този ред на мисли е мъчно да мислим, че са завършили. Не е по този начин, само че ситуацията си остава притеснително. " Проблемът е, че не се вижда същата сила и същото предпочитание, когато играят. Изглеждат с няколко крачки по-бавни, а във футбола това е доста ".

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР