Ливърпул и Манчестър Сити ще изкарат битката за титлата до

...
Ливърпул и Манчестър Сити ще изкарат битката за титлата до
Коментари Харесай

Хендерсън се надява на помощ от Джерард в борбата за титлата

Ливърпул и Манчестър Сити ще изкарат борбата за купата до самия завършек на шампионата тази година, като на този стадий „ светлосините “ имат преднина от една точка в класирането. Капитанът на „ алените “ - Джордан Хендерсън, прикани Стивън Джерард за помощ в тази конкуренция, защото предшественикът му към днешна дата е старши-треньор на Астън Вила, а точно против неговия отбор ще играят „ жителите “ в 38 кръг.

„ Манчестър Сити в никакъв случай не губи точки. Понякога гледаме техни мачове и не е прелестно да виждаме какъв брой добре играят. Аз даже постоянно превключват на анимационния канал. Ние действително се намесихме в битката за купата от януари насам, когато се вложихме на 100%. Изоставахме съществено, само че в този момент всичко ще се реши в последния кръг. Надявам се, че Астън Вила ще ни помогне “, сподели Хендерсън след успеха на Саутхамптън с 1:2 късно нощес, представен от Sky Sports.

През уикенда Ливърпул на собствен ред играе против Уувърхамптън и преди да мисли за резултата на „ Етихат “ ще се наложи на собствен ред да си реши мача против „ вълците “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР