Литекс прекъсна негативната си серия от девет поредни мача във

...
Литекс прекъсна негативната си серия от девет поредни мача във
Коментари Харесай

Карал проби в Милан герой за Литекс срещу десет от Добруджа

Литекс прекъсна отрицателната си серия от девет следващи мача във Втора лига без триумф и се върна към успехите. " Оранжевите " се постановиха с минималното 1:0 над Добруджа вкъщи в среща от 23-тия кръг на шампионата.

17-годишният Мерт Дурмуш, който преди време изкара експериментален интервал в италианския гранд Милан, осъществя единственото попадение на Градския стадион в Ловеч в 80-ата минута.
 Резултати и голмайстори във Втора лига Резултати и голмайстори във Втора лига
Гостите от Добрич приключиха дуела с 10 души на терена, откакто при започване на второто полувреме техен състезател получи червен картон. С днешното проваляне страхотната серия на отбора, воден от Сашо Ангелов, от седем мача без загуба завърши.

Литекс още веднъж се изкачи над рисковата зона, само че със своите 27 точки е единствено на две от 15-ия в класирането Миньор. Добруджа също има 27 пункта и заема 13-а позиция в таблицата.

В идващия кръг ловчалии, които към момента са водени от Андрей Андреев, гостуват в Крумовград, а " зелените " одобряват Дунав (Русе).

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР