Lister Motor Company анонсира нови подробности за проекта си LFT-666, който

...
Lister Motor Company анонсира нови подробности за
проекта си LFT-666, който
Коментари Харесай

LISTER с нови подробности за суперспортния LFT-666

Lister Motor Company анонсира нови детайлности за проекта си LFT-666, който е създаден на базата на Jaguar F-Type, и който ще бъде пуснат в лимитирана серия от 99 автомобила.

LFT-666 беше показан по-рано тази година под формата на концептуална разработка и от компанията регистрираха изключителен силен интерес към възможната серийна версия на суперспортния автомобил.

С оптималната мощ на мотора си от 666 конски сили, колата идва също по този начин с доработено окачване и редица интериорни промени, както и със специално разработени панели и детайли, направени от въглерод, включително предна ризница, заден сплитер, заден дифузьор, заден спойлер, нова челна маска и други, за да се трансформира в най-бързото, мощно и луксозно произведение на английската компания с нейната 65-годишна история.

От Lister споделят, че първата численост на LFT-666 ще бъде подготвена за доставка към новия си собственик на 1 октомври тази година и че компанията ще пусне в продажба специално разработен пакет за доработка на Jaguar F-Type, в който са включени джанти и конструкционни панели, като базовата му цена е избрана на 9750 британски лири.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР