Листата на КОД в Бургас е по-близо до гражданска организация,

...
Листата на КОД в Бургас е по-близо до гражданска организация,
Коментари Харесай

Най-успешният областен управител на Бургас Вълчо Чолаков: Партия КОД в момента е единственият изразител на десните идеи и принципи за управление

Листата на КОД в Бургас е по-близо до гражданска организация, в сравнение с до партийна, всеки претендент има действителен късмет да бъде определен

Адв. Вълчо Чолаков е известно име в Бургас. Той бе един от най-харесваните регионални шефове, а по време на неговото ръководство администрацията се обърна напълно в помощ на жителите. Известен със своята трезва преценка и морал, той постоянно е отстоявал дeсните хрумвания, а сега поддържа политическа партия КОД.

-Г-н Чолаков, бургазлии Ви познават като един от най-уважаваните регионални шефове, само че и като емблема на дясномислещите хора. В момента Вие и доста от достоверните седесари в Бургас сте в редиците на КОД. Какво е мнението Ви за листата с претенденти на партията за общински съветници в Бургас?

-Подкрепям Политическа партия КОД на локалните избори по ред аргументи. За мен КОД сега е единственият изразител на десните хрумвания и правила за ръководство. Свободата на личността, свободата на предприемачеството, свободата на мисълта, опцията за отстояване на личните хрумвания и визии намират най- ясно проявяване в КОД. Листата на КОД в Бургас е по-близо до гражданска организация, в сравнение с до партийна. На процедура всеки един претендент от листата може да я пренареди и да бъде определен за общински консултант. Няма забрани, няма ограничавания, няма условия. Който събере най-вече гласове - той е определеният. Това е допустимо най-хубавата форма на народна власт и свободен избор на посланичество на жителите в Общинския съвет. Кандидатската листа покрива необятен набор от специалности, множеството от които свободни. Този състав е гаранция за професионализъм, опит, продуктивност.

-Защо хората, които носят Съюз на демократичните сили и дясната концепция в сърцето си, би трябвало да гласоподават за КОД на локалните избори?

-Отдавна е налице развой партиите в България всеобщо да подминават идеологията. А точно тя е притегателната мощ за гласоподавателя. Който споделя християнските полезности, консерватизма, който се усеща свободен жител, необременен от зависимости, който има вяра в триумфа на тим, построен от мощни персони, има за кого да гласоподава: Бюлетина с номер 22 на Политическа партия КОД.

-Какво Ви отличава от другите политически партии?

-Съдържанието на кандидатската листа. Лица с специалности, които всекидневно се срещат с проблемите на хората и вземат участие в тяхното решение. Реално съществува независимост на мнението и опция за спокойното му отстояване. Подредбата не е осъществена от един водач или от официално извършено заседание. И това е по този начин, тъй като на процедура няма значение кой кое място заема. Всеки претендент има действителен късмет да бъде определен. Не на последно място Политическа партия КОД е единственият представител на консерватизма у нас.

-По време на мандата си успяхте да накарате администрацията да се обърне към  жителите и да работи по-ефективно. Как този модел може да се приложи в Общинския съвет?

-Личният образец е инфекциозен. Когато имаш хрумвания или споделяш хрумвания, работиш настойчиво за тяхната реализация, то тази сила предизвика и другите към теб. А Общинският съвет допуска да е място, на което са събрани единствено хора с хрумвания и предпочитание за работа.  Водещата цел на общинския консултант би трябвало да е какво и по какъв начин да прави, с цел да пази интереса на жителите. А не заплатата на общински консултант. Бих помолил всеки, който се е устремил към този публичен пост поради заплата, да напусне незабавно кандидатската листа. Трябва да е ясно, че Общинският съвет и администрациите са в услуга на жителите, а не назад. И да се дава персонален образец за това.

-Според социолози се обрисува ниска изборна интензивност. Защо съгласно Вас за какво хората би трябвало да да отидат до изборните урни на 29 октомври?

-Избирателите са разочаровани от дълго време от политиците. Не им имат вяра. От своя страна политиците все по-трудно намират способи, с цел да балансират публичния интерес. Причините са разнообразни, само че една от главните съгласно мен е загърбването на главните християнски полезности и неналичието на подготвеност. Кандидатската листа на КОД предлага попълване на този недостиг. Колкото повече общински съветници има определени с бюлетина №22, толкоз повече ще се доближаваме до нормалността, до свободата и до справедливостта при вземането на решения.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР