Листа от 29 кандидати за Общинския съвет във Варна регистрира

...
Листа от 29 кандидати за Общинския съвет във Варна регистрира
Коментари Харесай

ИТН регистрира листата си във Варна

Листа от 29 претенденти за Общинския съвет във Варна записва регионалният координатор на Политическа партия " ИТН “ Ивайло Костадинов, оповестиха от партията.

Самият той е претендентът на партията за кмет на Варна. 28-годишният ученик на 4-та Езикова гимназия е приключил ВВМУ " Н. Й. Вапцаров “. След това има и три магистратури - по " Логистика “, " Публичен мениджмънт и административна власт "  и " Предприемачество “. Развил е два стартъпа, с които пази последната си магистърската степен. Костадинов е измежду учредителите на Политическа партия " ИТН “.

54-годишната Цветелина Атанасова е номинирана за кмет на регион " Аспарухово “. Тя ръководи личен бизнес в областта на ресторантьорството. Юлиян Минчев, също на 54, е претендент за " Младост “. Той е икономист, управител в областта на животозастраховането и бизнесмен. Светослав Иванов - на 47 години, икономист, със личен търговски бизнес е предлагането за " Приморски “. За " Одесос “ Има Такъв Народ залага на 43-годишния икономист Стойко Георгиев, а за регион " Владислав Варненчик “ – на Станислав Стоянов, който е на 53 години и работи като старши контрольор в отдел " Строителен надзор “ – Дирекция УСКОР в община Варна.

Средната възраст на претендентите за общински съветници в листа на на Има Такъв Народ за Варна е тъкмо 45 години. Почти всички са приключили висше обучение. 10 измежду тях са дамите. Един е студент. В листата има трима учители, 7 икономисти, 9 ръководят личен бизнес. Сред кандидатите за локалната власт са и химик, авиационен управител, двама приключили мореплаване, двама – логика на психиката и един IT експерт.

" Горд съм с претендентите, които завоюваха доверието на локалната организация на " ИТН “. Това са чудесно готови и стимулирани хора. За всички нас застоят на Варна е закононарушение, което би трябвало да бъде осъдено на 29-и октомври! За да не се постанова моите връстници да напущат Варна и България!

Мит е, че младежите, тези на моята възраст, не се интересуват от политика. Напротив – интересуват се и имат мнение. Но не гласоподават, тъй като не намират опция, не припознават себе си в политиците, в поетите от тях задължения, в целите им и най-много - в дейностите им. Това предлагаме с номинациите, които регистрирахме: виновни хора с хрумвания, които обичат да споделят истината в очите. И да търсят ексцентрични решения на проблеми, от които всички са вдигнали ръце. Проблемът, който би трябвало незабавно да решаваме, е накъде върви Варна. Демокрацията не е най-съвършената форма на ръководство, само че никой не е измислил по-добра от нея. Същото е и с референдумите. Трябва да има референдуми - за всичко противоречиво в живота ни. Добре проведени и с добре премислени и дефинирани въпроси. Но за колкото може по-голям кръг от тематики би трябвало да питаме за мнение варненци “. Това разяснява лидерът на листата и претендент за кмет на Варна Ивайло Костадинов.

Ето и цялата листа на " Има Такъв Народ “ за изборите за Общински съвет на 29.10.2023.

1. Ивайло Костадинов

2. Цветелина Атанасова

3. Юлиян Минчев

4. Светослав Иванов

5. Стойко Георгиев

6. Станислав Стоянов

7. Любка Петрова

8. Валентин Веков

9. Кристина Мързакова

10. Елица Борова

11. Иван Иванов

12. Александрина Димитрова

13. Моника Петрова

14. Добромир Дунчев

15. Руска Вълканова

16. Добрин Костадинов

17. Георги Георгиев

18. Антония Кичукова-Андреева

19. Валентин Петров

20. Николай Иванов

21. Павел Николов

22. Теодора Векова

23. Константин Маринов

24. Денислав Тодоров

25. Пламен Костадинов

26. Марияна Миланова

27. Борислав Дамянов

28. Йордан Драгнев

29. Мартин Костадинов
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР