Лишаване от свобода“ за една година и глоба от 500

...
Лишаване от свобода“ за една година и глоба от 500
Коментари Харесай

Фаталният 13-ти път: Тикнаха зад решетките шофьорка, карала пияна

" Лишаване от независимост “ за една година и санкция от 500 лева постанови Окръжния съд в Кюстендил за жена, карала без удостоверение за ръководство и за условна присъда за шофиране след приложимост на алкохол.

Оказва се, че тя е осъждана 13 пъти за същото закононарушение - ръководство на МПС след приложимост на алкохол. Известна е в града, има личен бизнес и публични прояви.

В интервала от 2000 година до 2017 година кюстендилката с букви Г. Т. е осъждана 13 пъти за закононарушения по член 343 б, ал.1 от Наказателния кодекс, за ръководство на МПС след приложимост на алкохол.

Налагани са ѝ разнородни санкции - санкции, пробация и условни санкции „ отнемане от независимост “.

При последното нарушаване тя е била в едногодишен период с условна присъда „ отнемане от независимост “ за период от 8 месеца, като и е била отнета и шофьорската брошура.

Но траяла да кара след приложимост на алкохол. За това е наказана на една година - към този момент дейно.

След известяван на прокуратурата, подсъдимата е приведена в място за отнемане от независимост, където търпи наложените ѝ санкции при първичен „ общ “ режим.

16 водачи, карали след приложимост на алкохол, са наказани дейно и са в пандиза за м.г. от Кюстендилския район. Повечето от тях са за наново записано нарушаване.

Този брой нарушавания на кюстендилката ще се окажат рекордни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР