Липсват ви златните години на диското, но не онова хилаво

...
Липсват ви златните години на диското, но не онова хилаво
Коментари Харесай

Шоуто на ABBA идва в НДК

Липсват ви златните години на диското, само че не това хилаво пискливото, сгушено в пазвата на Саманта Фокс, а това, което нарежда Швеция като топ дестинация за генериране на шлагери на международната музикална карта? Тогава 29 септември е вашият ден - „ Шоуто на ABBA” идва в НДК, с цел да накара дами от три генерации да се почувстват като същински Dancing Queen.

С близо 700 концерта в 40 страни и повече от 2 000 000 продадени билети в целия свят спектакълът притегля хиляди нови почитатели на именитата поп група. Този величествен триумф се дължи на хибрида сред съвременен тон, образни резултати и селекцията на паметни заглавия като като Money Money Money, Mamma Mia, SOS и Knowing Me Knowing You.

Основен мотор на шоуто е шведската тайфа Waterloo и нционалния симфоничен оркестър на Лондон, режисиран от Матю Фрийман, който е работил взаимно с огромни звезди като Роби Уилямс, Елвис Костело и Сър Клиф Ричард. Публиката в София ще може да чуе и види онлайн именития саксофонист на ABBA - Улф Андерсон. Билетите за събитието към този момент са в продажба в мрежата на eventim.bg и са на цени от 40 до 100 лева

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР