Липсваше ни класата при завършващия удар. Това заяви старши треньорът

...
Липсваше ни класата при завършващия удар. Това заяви старши треньорът
Коментари Харесай

Тунчев: Липсваше ни класата при завършващия удар

Липсваше ни класата при завършващия удар. Това съобщи старши треньорът на Арда Александър Тунчев след провалянето от Берое с 0:1 в мач от втория кръг на Първа лига. Под Аязмото кърджалийци имаха своите благоприятни условия, само че в последна сметка позволиха загуба от заралии.


„ Неприятен резултат за нас. Загубихме един мач, който не трябваше да губим. Създадохме много на брой обстановки, само че не успяхме да ги осъществяваме. Наистина е по този начин. Видяхте, че вместо при 0:0 ние да отбележим гол, тимът на Берое означи гол. За следващ път нямам пояснение за това нещо “, стартира той.

Наставникът на Арда бе безапелационен, че не неналичието на основани положения, а тази на гол е довела и до провалянето. „ Днешната загуба се дължи на това, че не съумяхме да отбележим гол, не че нямахме обстановки. След отбелязването на гола Берое се прибра в личната половина – 5-4-1, беше мъчно да доближаваме до обстановки, тъй че това беше част от опцията да отбележим гол – с удари отдалеко “.

„ От първия им с Пирин добих някаква визия – казусът беше, че не успяхме да отбележим гол. Може би, класата е завършващия удар ни липсваше през днешния ден “, приключи Тунчев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР