Липсата на сън влияе на целия ни живот, тъй като

...
Липсата на сън влияе на целия ни живот, тъй като
Коментари Харесай

За по-добър сън приемайте по 1 супена лъжица от това лекарство

Липсата на сън въздейства на целия ни живот, защото предизвиква доста съществени странични резултати, в това число нараснал риск от развиване на хипертония, инсулт и сърдечни болести, нервност, което усилва риска от злополуки и утежнява сериозното мислене.

Затова е изключително значимо да спите умерено в продължение на 8 часа през нощта. Този прост метод ще обезпечи доста изгоди и ще ви помогне да се почувствате отпочинали и цялостни с сила на идната заран.

Този невероятен инструмент от 2 съставки доста ще усъвършенства качеството на съня ви и ще ви помогне елементарно да заспите.

Всичко, което трябва да извършите, е да смесите естествен мед с хималайската морска сол. След това консумирайте по 1 супена лъжица от сместа преди лягане.

Хималайската морска сол е натурална и необработена сол, която съдържа 84 значими минерали, необходими на организма. Тя оказва помощ за усвояването на минералите и не съдържа токсини,  ефективно намалява кръвното налягане и контролира равнищата на мелатонин и серотонин.

Поради многото си ползи за здравето, тази сол се цени и се употребява отдавна.

Ето по какъв начин да извършите своята натурална помощ за по-добър сън:

Съставки:

1 чаена лъжичка розова хималайска сол5 чаени лъжички недопечен мед

Метод на подготвяне:

Смесете съставките и ги изсипете в затворен стъклен буркан.

Употреба:

Приемайте 1/2 до 3/4 чаена лъжичка от лекарството преди лягане. За по-бързо асимилиране можете да го поставите под езика или да го разтворите в чаша топла вода.

Вижте още: Ето какво ще се случи, в случай че започнете да ядете джинджифил всеки ден!

Споделете публикацията с приятелите и околните си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР